Gyógyhatása

A barátcserjét ma már a női bajok doktoraként ismerjük, noha a középkorban még főként libidócsökkentésre használták (például kolostorokban), a növény angol elnevezése is erre utal. Milyen problémák esetén segíthet a fogyasztása? A női hormonok egyensúlyának hiánya számos kellemetlen tünet okozója lehet: ilyen a PMS szindróma, ami egy hangulat -és étvágyingadozással, mellfeszüléssel, alhasi fájdalommal járó tünetcsoport. 

Barátcserje - a női bajok doktora

A menopauza ugyancsak megkeserítheti a hölgyek életét: hőhullámok, fáradékonyság, alvászavar... ezekért a komoly diszkomfortérzetet okozó tünetekért is a hormonszint ingadozása tehető felelőssé. Jó hír, hogy a barátcserje mindkét esetben bizonyítottan enyhíti a kellemetlen panaszokat, mégpedig azáltal, hogy segít megteremteni az egyensúlyt a hormontermelésben. Az adagolás tekintetében érdemes konzultálni a háziorvosunkkal, ugyanis mellékhatásként enyhe emésztőszervi panaszok előfordulhatnak nagyobb dózis esetén. Fogamzásgátló tablettával együtt nem ajánlott az alkalmazása. Hormonterápia és mentális betegségek gyógyszeres kezelése esetén sem szedhető. 

Barátcserje porkapszula60db (Zafír)

-0% Barátcserje porkapszula 60db (Zafír)

Hozzájárul a női szervezet normál élettani működésének fenntartásához, enyhíti a menstruációs panaszokat, és szabályozza a ciklust.

Ár: 3690 Ft
3690 Ft
Megnézem

Vitex Barátcserje 400 mgkapszula 60 db

-15% Vitex Barátcserje 400 mg kapszula 60 db

A barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszterin szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél.  Rendszertelen menstruációnál, a normális menstruációs ciklus visszaállításának elősegítésére és termékenységi problémáknál alkalmazták a gyógynövényt.

Ár: 2950 Ft
3490 Ft
Megnézem

Medicura Barátcserjeextraktum 60db

-0% Medicura Barátcserje extraktum 60db

A barátcserje kedvező hatással lehet az optimális progeszteron szint elérésére a menstruációs zavarral küzdő nők jelentős részénél.

Ár: 3690 Ft
3690 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!